Kesämatka Budapestiin 9.-12.6.2022

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT!

 

Budapest on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Tässä romanttisessa kohteessa vietät ihanan kaupunkiloman kohtuullisella budjetilla. Täällä yhdistyvät itä ja länsi kiehtovalla tavalla.

Budapest on tunnettu museoista, arkkitehtuurista, kylpylöistä sekä vilkkaasta yöelämästään. Myös shoppailumahdollisuudet sekä ravintolatarjonta ovat erinomaisia. Suuri Tonavan joki jakaa Budapestin vehreään Budaan ja modernimpaan Pestiin. Pestin puolella on paljon ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Budan linna museoineen on kuuluisa nähtävyys ja sen ympäristö on viehättävää aluetta ravintoloineen, putiikkeineen ja tunnelmallisine kujineen.

Budapestissä majoitumme Estilo Fashion hotelliin. Hotelli sijaitsee aivan Budapestin keskustassa. Ympäristössä kaikki kävelykatualueen ravintolat, kaupat ja kahvilat sekä kolmikerroksinen kuuluisa kauppahalli. Lyhyt matka myös Tonavan rantaan. Lähimmälle metroasemalle n. 200 metriä..

Matkalle lähdetään torstaina 9.6. klo 9.35 lähtevällä Finnairin lennolla. Perillä Budapestissä olemme klo 10.55 paikallista aikaa. Paluulento Budapestista lähtee sunnuntaina 12.6. klo 19.00. Helsinki Vantaalle saavutaan klo 22.20.

Tulokuljetuksen yhteydessä opastettu kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla. Retken kesto noin 3 tuntia

Perjantai iltana yhteinen Budapest by night retki. Retki kuljetaan Bussilla ja kävellen suomenkielinen oppaan johdolla. Retkeen sisältyy 3 ruokalajin illallinen Elso Pesti Reteshaz ravintolassa, juomapaketti (1 mineraalivesi, 1 lasillinen viiniä tai olutta, sekä kahvi tai tee) ja Danube Legend Cruise-risteily Tonavalla (sis. 1 juoma laivalla).


Matkan omavastuuhinta työikäisille jäsenillemme on vain 350€.


Matkan voi maksaa kahdessa erässä. Ennakkomaksu 200€ erääntyy maksettavaksi 30.3.2022 ja loppumaksu 150€ erääntyy maksettavaksi 20.4.2022. Ennakkomaksua ei palauteta 30.3 jälkeen tehdyistä peruutuksista!  

Hintaa sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetukset Budapestissä, mainitut retket ja majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, sekä aamiaiset hotellissa. Matkan todellinen hinta noin 670€
 


 

Matkan järjestäjänä toimii OK-Matkat ja noudatamme valmismatkojen peruutusehtoja.