Linkit

 

Palvelualojen ammattiliitto ry  www.pam.fi

Suomen Ammattiliittojen keskusjärjestö www.sak.fi

Työ- ja elinkeinoministeriö https://tem.fi/etusivu

TE-palvelut    http://www.te-palvelut.fi/te/fi/

Näiltä sivuilta löydät työvoimatoimistoihin ilmoitetut avoimet työpaikat. Lisäksi täältä löytyy tietoa työnhausta, työvoimakoulutuksista, vuorotteluvapaista...

Finlex- Valtion säädöstietopankki www.finlex.fi

Finlex -säädöstietopankki on oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton internet-palvelu. Nykyisin Finlex koostuu yli kolmestakymmenestä tietokannasta. Finlex-palvelun kokonaisuudet ovat lainsäädäntö, oikeuskäytäntö, hallituksen esitykset, viranomaisnormit ja valtiosopimukset.

Aluehallintovirasto (työsuojelu) https://avi.fi/tietoa-meista/tehtavamme/tyosuojelu.

Työturvallisuuskeskus www.ttk.fi

TTK:n tavoitteena on parantaa työturvallisuuden, työhyvinvoinnin, tuloksellisuuden sekä esimiestyön ja yhteistoiminnan edellytyksiä työyhteisössä.

Työterveyslaitos www.ttl.fi

Työterveyslaitoksen aihesivut tarjoavat teematietoa työterveydestä, työturvallisuudesta ja työkyvystä. Sivuilla voit tutustua erilaisiin työterveyttä käsitteleviin aiheisiin kunkin aiheen mukaisesta näkökulmasta.

Työeläke www.tyoelake.fi

Tietoa työeläkejärjestelmästä, eläkkeen karttumisesta yms.

Kansaneläkelaitos www.kela.fi

Tietoa sosiaaliturvasta, asuntotuesta, työttömyysturvasta yms.

Kansalaisen käsikirja www.suomi.fi

Työväen Sivistysliitto www.tsl.fi

TSL:n koulutustarjonnasta voit valita opintojesi muodoksi kurssin, seminaarin, opintokerhon tai luento- ja keskustelutilaisuuden. TSL on kokoenut aikuiskoulutuksen järjestäjä, jolla on osaava koulutushenkilöstö. kurssit ovat avoimia kaikille aikuisopiskelusta kiinnostuneille.

Kiljavan opisto kio.fi

Työelämän kehittämiseen erikoistunut kansanopisto Nurmijärven Kiljavalla puhtaan Sääksjärven rannalla. Opisto tarjoaa lyhytkursseja ja pitkäkestoista koulutusta.