Liity jäseneksi

PAM on ammattiliittosi, jos työskentelet yksityisellä palvelualalla esimerkiksi myyjänä, siivoojana, tarjoilijana, kokkina, vartijana tai kiinteistönhoitajana. Neuvottelemme sinun työehdoistasi.  

Liity PAMiin⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ (liittymislomake)

Liity PAMin opiskelijajäseneksi

Liity PAMiin – älä jää työelämässä yksin 

PAMin jäsenenä saat apua työelämän kysymyksiin. Voit hyödyntää kaikkia liiton jäsenpalveluita, kuten työsuhdeneuvontaa, osallistua koulutuksiin ja tarvittaessa saat oikeusapua ja lakimiehen palvelut työsuhdeasioissa. PAMin jäsenenä kuulut myös Palvelualojen työttömyyskassaan. Lisäksi pääset nauttimaan mahtavista jäseneduista, joista on iloa niin töissä kuin vapaa-ajalla.  

Kun olet PAMin jäsen, voit olla huoletta töissä

Pidämme huolen siitä, että sinua kohdellaan oikeudenmukaisesti, palkkasi maksetaan oikein ja työssäsi noudatetaan työehtosopimusta. PAMin jäsenenä saat apua, jos jokin on epäselvää tai vaivaa mieltä. Voit kysyä neuvoa PAMin palvelukanavista tai työpaikan luottamusmieheltä

Liittymiskuukausi on ilmainen

Liittymiskuukausi on uudelle jäsenelle ilmainen. Jos liityt jäseneksi esimerkiksi 10.9., jäsenmaksusi alkaa kertyä vasta 1.10. alkaen. Liittymisetu ei koske 12 kk:n sisällä eronneita ja uudelleen liittyneitä jäseniä. 

Lue lisää jäsenmaksusta

PAM Couriers Finland ry:n jäsenyys

Työskenteletkö ruokalähettinä? PAM Couriers Finland on valtakunnallinen osasto, joka kokoaa yhteen eri alustayritysten lähetit yhteen ja parantaa heidän asemaansa taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti. Mukana on jo esimerkiksi sekä Woltin että Foodoran lähettejä.

Lue lisää ja liity PAM Couriers Finland ry:n jäseneksi tästä

Kuka voi liittyä PAMiin?

Voit liittyä PAMiin, jos olet töissä yksityisellä palvelualalla esimerkiksi myyjänä, tarjoilijana, siivoojana, esimiehenä tai vartijana tai opiskelet alaa. Voit liittyä PAMiin myös jos työllistät itsesi yrittäjänä.  

Voit liittyä jäseneksi, kun 

  • olet töissä yksityisellä palvelualalla 
  • olet esimiehenä palvelualalla 
  • opiskelet palvelualan ammattiin 
  • työllistät itsesi ammatinharjoittajana tai yrittäjänä. 

Voit siirtyä PAMiin myös toisesta liitosta tai työttömyyskassasta.